Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. ročník (2006)

12. 8. 2006 - Nohejbalový turnaj RSK Cup (4. ročník)

V sobotu ráno jsme měli sraz na sedmou na hřišti. Obloha byla i přes nepříznivou předpověď úplně vymetená. Natáhli jsme sítě, vyvěsili sponzory, roztopili udírnu anetrpělivě jsme očekávali účastníky. Nakonec se sjelo rekordních 12 týmů. Největší problém bylo dát dohromady domácí týmy, protože ne každej držel životosprávu a ráno měl problém se vzbudit. Poté co jsme překonali počáteční organizační problémy se turnaj rozjel naplno. Za RSK nakonec nastoupily 2 týmy - Bagristi a Konvalinky. Ani jednomu z týmů se však příliš nedařilo. Konečný žebříček vypadal následovně :

1.    Podmoky A
2.    Kompresory

3.    Seč
4.    Vilémovští tygři
5.    Bagristi (Dušan, Háza, Mára)
6.    Podmoky B
7.    JMC
8.    Konvalinky
9.    Vodníci
10.  Vrdy
11.  Ronováci
12.  Ortézy

Turnaj skončil kolem 16:00 nádherným a napínavým soubojem týmů Kompresory (obhájcům titulu) a Podmoky A. Po skončení se mírně rozpršelo a tak jsme ještě poseděli v kiosku a dopíjeli jsme suda (bohužel se to nepodařilo ani v pondělí po nohejbalovým tréninku a tak jsme asi 30 piv vylili) a kolem půl šestý jsme se rozešli domů. Někdo ještě večer šel na pouť a na zábavu, ale většinou jsme únavou padli.

V neděli ráno jsme se opět sešli na hřišti, abysme uklidili a předali stánek před odpoledním turnajem. Stánek nakonec nikdo převzít nepřijel a tak jsme nechali klíče u Ventila. Příští rok po letošní zkušenosti v žádném případě turnaj nebudeme pořádat na pouť.